In 2015 heb ik samen met mijn vriendin de knoop doorgehakt, onze droom waargemaakt en een huis in Frankrijk gekocht. Waarom? De hectiek van Nederland regelmatig achter je laten, genieten van dat wat het leven in Frankrijk zo goed maakt. Puur eten, schone lucht en een heerlijk klimaat.

 

De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest om het huis in Baniars te renoveren en aan te passen aan de tijd van nu, met behoud van zoveel mogelijk originele details.

 

De stijl van ons huis kun je omschrijven als stoer landelijk. Dat komt door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en natuursteen in combinatie met  de kleur wit. Niet te veel frutsels en kleur, maar juist ruimtelijk met rustige natuurlijke tinten. We hopen dat iedereen die in ons huis verblijft net zoals wij doen, kunnen genieten van de rust en prettige sfeer om je heen. Geen hectiek geen lawaai, maar natuur. Eindeloze wandelingen waarin je telkens verbaast staat door wat je zoal tegen komt. Een vos, reetjes, konijnen en talloze roofvogels.

 

 

                       Samen met mijn beide honden Liefke en Roos woon ik in Dalerveen, Drenthe.

 

 

           Frits                                                    Hettie  (1963-2022)                                             Liefke & Roos